Jeg fandt en opskrift al a denne på nettet og syntes den så virkelig lækker ud. Nu har jeg oversat den og skrevet lidt mere til. Jeg håber, det er noget, du kan bruge.

Muffins med rød glasur og chokoladehjerter

8 stk.
Muffins
2 ½ dl. mandelmel (mandler kværnet i kaffekværn/tør blender)
1 ¼ dl. hasselnødder (gerne lagt i blød natten over) eller kværnet til mel
2 spsk. kakaopulver
10 udstenede dadler*– hvis dadlerne ikke er bløde, lægges de i blød 1 time eller natten over
1 avocado
2 spsk. smeltet kokosolie (med eller uden smag)
2 spsk. honning
I en foodprocessor blendes alt sammen, indtil konsistensen ligner muffindej.
Tril otte kugler af dejen og fold en kugle ned i en muffinform, så det ligner en nybagt muffin. Overfladen må gerne gøres flad. Måske er dejen lidt klistret, da smører du hænderne i kokosolie. Det hjælper lidt på det.
Opbevares i køleskabet, mens topping laves.
*Hvis der bruges medjool dadler, skal der kun bruges 5 stk.
Topping – rød glasur
2½ dl. cashewnødder – gerne lagt i blød 1 time eller natten over, ellers kværnes det til mel i en tør blender
10 udstenede dadler – hvis dadlerne ikke er bløde, lægges de i blød 1 time eller natten over
2 spsk. kokossmør (creamed coconut) IKKE kokosolie!
½ dl plus evt. 1 spsk. rødbedejuice** (eller rød madfarve)
Evt. 1 dl. vand, hvis cashewnødderne ikke har ligget i blød først.
Kværn først cashewnødderne i blenderen. Hvis du har en god blender, kan du tilføje resten af ingredienserne. Ellers kan du hælde cashewnødderne op i foodprocessoren og tilføje resten af ingredienserne. Blendes indtil du har en fast creme. Fyld cremen op i en pose eller en tylle. Hvis cremen er for tynd, sættes den på køl i tyllen. Tag muffins ud ad køleskabet og sprøjt toppingen ud på dem. Kagerne sættes herefter på køl, mens du laver chokoladehjerterne.
** Enten kan du presse en rødbede hvis du har en saftpresser, eller du kan blende 2-3 rødbeder i din blender og lade saften løbe igennem en fintmasket si.
Chokoladehjerter
1 dl. kakaosmør
1 ¼ dl. kakaopulver
½ dl. agavesirup
En knivspids havsalt
I en kasserolle smeltes kakaosmørret over lav varme. Sluk for varmen.
Under omrøring sigtes kakaopulveret i. Tilfør agavesiruppen og havsaltet. Rør rundt indtil alle klumper er udjævnet.
Hav et skærebræt parat, hvor du har lagt bagepapir eller folie henover.
Hæld chokoladen op i en lille tylle eller i en lille pose. Klip et meget lille hul i posen og lave fine hjerter på bagepapiret eller foliet. Hav en ekstra tange på hjertets spids, så der er noget at sætte ned i kagen.
Når alle hjerter, stjerner, mønstrer, chokoladeknapper er lavet, sættes spækbrættet ind i køleskabet i mindst 10 minutter.
Når chokoladehjerterne er klar, presses hvert enkelt chokoladehjerte ned i kagen. Pynt med ekstra knapper, hvis du har lavet sådanne.
Værsgo – lækre muffins med rød glasur.
Velbekomme!