Hurtig mellemsnack a la hvid chokolade. Brug fantasien og drys med farverige sukkerkugler, bogstaver eller lignende. Hak sukkerfrie pebermyntebolsjer og placer dem på cremen, inden den bliver fast. På den måde er der knas i chokoladen.
Brug også tørrede bær og hakket chokolade. Kun fantasien sætter grænser.
Denne chokolade kan være candidavenlig, hvis man enten bruger stevia eller spiser den usødet og uden tørrede bær.
Hvid Pebermynte Chokolade
1 ¼ dl. kokoscreme – sammenpresset kokosnøddekød – Kokos creamed – se her hvis du vil lave det selv
3 dråber japansk pebermynteolie eller 6 dråber pebermynte essens
½ – 1 spsk. agavesirup eller ½ tsk. Hermesetas Stevia pulver eller usødet
Eventuelt gojibær, hakkede mandler, kakaonibs, hakket chokolade, rosiner, morbær/mulberry, hakkede sukkerfri pebermyntebolsjer, kakaopulver, kokosdrys, farverige sukkerkugler eller lignende
–
Smelt kokoscremen i en kasserolle. Bland pebermynte og agavesirup i cremen.
Fordel cremen på halvdelen af et bagepapir. Fold den anden halvdel over cremen og pres cremen flad og jævn. Drys med gojibær, kakaonibs, hakket chokolade eller farverige sukkerkugler.