Et rigtigt lækkert snack-knækbrød med mange fibre i. Sprødt og fyldt med smag og kerner.
Salt Knækbrød
En pladefuld
Ingredienser
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl chiafrø eller hørfrø
1 dl havregryn (evt. glutenfri), quinuaflager, risflager eller hirseflager
1 dl hampefibre eller kartoffelfibre
1 tsk. salt
3 dl vand
4 spsk. olivenolie
Tænd ovnen på 195 grader.
Bland først alle kerner, frø og kerner sammen. Hæld vandet ved. Lad blandingen stå i 5 minutter, så vandet er blevet opsuget af kerner og frø. Rør rundt i blandingen og hæld olien i. Bland grundigt og hæld dejen ud på et bagepapir. Med et andet bagepapir henover dejen, rulles dejen ud i en firkant. Træk bagepapiret over på en bageplade og skær linjer i dejen, hvor knækbrødene skal knækkes fra hinanden.
Bag knækbrødene på varmluft i 25 minutter på 195 grader.
Knækbrødene smager virkelig godt, som de er, eller med lidt kokosolie på.
Velbekomme!
Looking forward to trying this…very straight forward recipe and useful too..many thanks …will let you know how it goes !-)
Thank you!
I hope all goes well 😀