Et rigtigt lækkert snack-knækbrød med mange fibre i. Sprødt og fyldt med smag og kerner.


 

Salt Knækbrød

En pladefuld

Ingredienser

1 dl sesamfrø

1 dl solsikkekerner

1 dl græskarkerner

1 dl chiafrø eller hørfrø

1 dl havregryn (evt. glutenfri), quinuaflager, risflager eller hirseflager

1 dl hampefibre eller kartoffelfibre

1 tsk. salt

3 dl vand

4 spsk. olivenolie

Tænd ovnen på 195 grader.

Bland først alle kerner, frø og kerner sammen. Hæld vandet ved. Lad blandingen stå i 5 minutter, så vandet er blevet opsuget af kerner og frø. Rør rundt i blandingen og hæld olien i. Bland grundigt og hæld dejen ud på et bagepapir. Med et andet bagepapir henover dejen, rulles dejen ud i en firkant. Træk bagepapiret over på en bageplade og skær linjer i dejen, hvor knækbrødene skal knækkes fra hinanden.

 

 

 

Bag knækbrødene på varmluft i 25 minutter på 195 grader. 

Knækbrødene smager virkelig godt, som de er, eller med lidt kokosolie på.

Velbekomme!