Som vi alle ved, kan der nogle gange snige sig små fejl ind i bøger og andet skriftligt. Enten har sætternissen været på spil, eller også er en note blevet undladt.
Hverdagsfavoritter
Vedrørende opskriften side 74. Ved en fejl er mængden på hørfrø og chiafrø halveret. Der skal bruges 80 gram hørfrø eller 50 gram chiafrø til at blende til mel i starten af opskriften og 80 gram hørfrø eller 50 gram chiafrø sammen med de andre ingredienser. Jeg beklager!
Det Mælkefri Køkken
Min første bog – og derved også nogle småfejl, som er blevet rettet i e-bogen.
Is-opskrifterne side 166, 168 og 170 er beregnet på 2 dåser kokosmælk, hvor det øverste hvide lag i dåsen bruges (ca. 4-5 dl). Desuden må der gerne bruges 3 blade husblas/gelatine i stedet for 2. – Hvis du ikke ønsker husblas/gelatine, kan 1/2 tsk. guarkernemel eller johannesbrødkernemel bruges i stedet. Husk at blende den med de øvrige ingredienser.
Skæreosten på side 64 gør sig allerbedst med agar agar. Bruges husblas/gelatine skal der 5 blade i (og ikke 4, som der står i opskriften)
Udo’s Choice Adults Blend er lavet om til Super Adult.
Lecithin Granulat fra Biosym er fra jan. 14 lavet på solsikkelecithin og ikke sojalecithin.
Fri for Candida og Dysbioser
Jeg har ved en fejl skrevet DL i stedet for SPSK ved chiafrø i opskriften side 86 – Morgenbooster – der skal kun 2 ½ spsk. chiafrø i i opskriften. Ellers bliver det en tyk klump. Det beklager jeg.
Ost, yoghurt og cremefraiche
I alle yoghurtopskrifterne skal du sætte yoghurten til side med LØST låg på bøtten. Hvis du lukker låget, vil yoghurten ikke udvikle sig optimalt.
Kager og Desserter
I kakaokagen side 62 skal der blot 1/2 dl olie i. Det virker bedre end 75 gram.
I Capuccinokagen side 61 skal der tilsættes blød kokosolie/margarine/mælkefri smør, sukker, æg og kaffe samtidig. Ved en fejl har jeg ikke fået olien med i teksten.